В Офісі президента розповіли, хто стоїть за “ударами” на території Росії

29.09.2023, 13:02
147490

На другому році війни на тимчасово окупованих територій і в Російській Федерації все частіше відбуваються “хлопки”. Нинішня ситуація відрізняється від тієї, що була ще рік тому.

Читайте також: Зеленський прокоментував потенційну купівлю Росією ракет в Ірану

“Росія повинна усвідомити, що це двостороння гра. Цей рік для неї вже суттєво відрізняється від минулого”, – розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв’ю 24 Каналу.

При цьому він вказав, що по тимчасово окупованому півострову Крим ведеться досить ефективне відпрацювання і тепер українські військові тримають його під вогневим контролем.

Крім того, Подоляк зазначив, що кількість “ударів” в Росії буде збільшуватися, тому що діє “мережі альтернативних росіян”, які незадоволені правлінням Путіна.

“Є багато росіян, які готові до активних збройних дій на території Росії, в тому числі по знищенню військових об’єктів і, в разі необхідності, по знищенню об’єктів енергетичної інфраструктури. Це щодо того, щоб паритетно все це виглядало. Але це роблять росіяни, громадяни Росії на території Росії”, – підсумував радник глави ОПУ.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com