В Офісі президента розповіли, навіщо Зеленський хоче зустрітися з Путіним

27.04.2021, 19:04
96519

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що президент Володимир Зеленський прагне прискорити припинення війни на Донбасі, запропонувавши президенту Російської Федерації Володимиру Путіну проведення відповідних переговорів.

Читайте також: “Наукова спільнота стала сильніша”: Кива пояснив, для чого йому наукове звання

У коментарі “Інтерфакс-Україна” Подоляк, зокрема, зазначив, що, на думку Зеленського, прямий міжпрезидентський діалог – це “важлива і обов’язкова можливість прискорити час, необхідний на рішення”.

“Бо війна – це війна. Це трагедії конкретних людей. Виходячи з цього, президент України запропонував президенту Росії зустріч. Фактично, пропозиція була прийнята. А те, чим зараз обставляється цей факт, є технічною стороною”, – сказав радник глави держави.

Подоляк також зазначив, що теми переговорів будуть безпосередньо узгоджені в консультаціях між Офісом президента України і Адміністрацією президента Росії.

“Чи можна зупинити війну без переговорів? Безумовно не можна. Чи можна вирішити той чи інший конфлікт тільки за рахунок агресивної пропаганди? Ні, звичайно. Чи можуть проходити переговори про зупинку конкретної війни без участі російської сторони? Не можуть”, – додав Подоляк.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com