В Офісі президента відреагували на введення Росією санкцій проти Вакарчука та Порошенка

5.09.2020, 15:19
83332

Офіс президента відреагував на запровадженні Росією санкцій проти низки українських депутатів. Коментар з’явився на офіційному сайті представництва президента.

Читайте також: Євросоюз продовжив санкції проти Росії через агресію в Україні

На думку ОП, подібні дії Кремля носять, найімовірніше, ситуативний спекулятивний характер у пропагандистських цілях – на тлі отруєння Навального й політичної кризи в Білорусі. Ці факти, вважають в Офісі, різко погіршують ставлення до самої РФ.

“Цілком можливо, що таким нехитрим чином, санкційно атакуючи окремих наших громадян, РФ намагається захищати свої ситуативні інтереси та зменшувати інформаційний вплив численних негативних чинників на громадську думку всередині країни”, – припустили в ОП.

Проте якщо санкції стосуються принципових позицій щодо суверенності України й дотримання демократії, то по всіх цих позиціях ми абсолютно єдині, заявили у представництві Зеленського. “Незалежно від партійної приналежності та політичних розбіжностей. І в такому разі рекомендуємо запроваджувати санкції відразу проти всіх наших парламентаріїв і навіть проти всіх наших громадян. З метою економії часу, необхідного для складання індивідуальних санкційних списків. Так буде чесно й справедливо”, – йдеться у повідомленні.

Проте Офіс президента не виключив й маніпуляцій напередодні місцевих виборів в Україні та “підігрування певним політичним групам”. “На жаль для російської сторони, всі подібні маніпуляції ми прекрасно вміємо читати й вони абсолютно не впливають на наше внутрішнє політичне здоров’я”, – наголосили в ОП.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com