В поліції повідомили, що прослуховування Зеленського відбувалось згідно закону

14.03.2019, 12:19
16344

Оперативно-розшукові заходи, які проводили у Києві працівники Служби безпеки України з використанням спеціальних технічних засобів, здійснювалися відповідно до ухвал суду та не пов’язані з жодним із кандидатів у президенти України або їхнім оточенням. Про це повідомили у департаменті комунікації Національної поліції України.

Читайте також: #недобрийранок: Зеленський прокоментував скандал з розкраданням коштів “оборонки”

“Працівники Головного слідчого управління Нацполіції України здійснюють досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом виявлення на даху одного з будинків на вулиці Білоруська у місті Києві коробки із спеціальними технічними засобами негласного отримання інформації. Це могло свідчити про можливість незаконного використання обладнання та мало ознаки вчинення кримінального правопорушення”, – розповіли правоохоронці.

Як зазначається, під час проведення слідчих дій поліцейські встановили, що працівники СБУ дійсно здійснюють оперативно-технічні заходи на вулиці Білоруська, однак вони ніяк не пов’язані з жодним із кандидатів у президенти України або їхнім оточенням.

Окремо у поліції зазначили, що від початку передвиборної кампанії поліцейські відкрили 150 кримінальних проваджень.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com