В Порошенка помітили двох цікавих гостей

14.12.2018, 10:19
6564

Президент України Петро Порошенко вважає за краще не афішувати зустрічі з деякими людьми, оскільки вони суперечать його політичним гаслам про деолігархізацію країни. Потрібні йому бесіди проходять таємно.

Читайте також: Порошенко пояснив, що може завадити проведенню виборів 31 березня

Як передає Народна правда, неафішованим зустрічам Порошенка з бізнесменами на робочому місці присвячене нове розслідування “Радіо Свобода”.

Так, за твердженням журналістів, 12 листопада 2018 року в арку, яка веде до бічних воріт Адміністрації президента, заїхав кортеж із двох машин. В транспортних засобах перебували олігарх Віктор Пінчук і його особиста охорона.

У розслідуванні йдеться, що курирував зустріч бізнесмен Борис Ложкін – головний комунікатор президента з олігархами. Його машина вже через кілька хвилин після авто Пінчука з’явилася на іншій стороні АП.

Пінчук і Ложкін покинули Адміністрацію майже одночасно через майже 2 години.

Нагадаємо, Віктор Пінчук – власник кількох українських телеканалів, серед яких СТБ та ICTV. Журналісти підкреслюють, тричі за останній рік Порошенко приходив на прямий ефір каналу ICTV (ток-шоу “Свобода слова”):

“Всі ефіри стосувалися досягнень президента і позитивних для нього тем. Це – єдине прямоефірне ток-шоу в країні, на яке почав ходити Порошенко за рік до президентських виборів”.

Одночасно з цим зустрічаються в АП і нові особи. Так, одним з таємних гостей став бізнесмен Вадим Столар. За інформацією журналістів, 14 листопада, “заплутуючи сліди” – змінюючи автомобілі, він також побував на зустрічі з Порошенком.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com