В РФ відбувається протистояння за посади в Міноборони: деталі

2.05.2023, 11:32
139894

У Росії так звана опозиційна “фракція” у Міноборони, ймовірно, намагається змістити вищих військових чиновників, публічно критикуючи їхні дії.

Читайте також: Водій збив поліцейську і двох військових на переході в Хмельницькому: один загинув

Про це повідомляють аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

Так, російські блогери поскаржилися, що заступник міністра оборони генерал-полковник Юнусбек Євкуров кілька місяців тому побував на Херсонському напрямку та не виконав своєї обіцянки виділити окупантам від 140 до 150 катерів для захисту островів у дельті Дніпра.

Критика блогерів на адресу Євкурова обрушилась після звільненням 27 квітня заступника міністра оборони Росії в тилу генерал-полковника Михайла Мізінцева. Повідомлялося, що Мізинця було звільнено після того, як командувач Повітряно-десантних військ РФ і пов’язаний з ПВК “Вагнера” генерал-полковник Михайло Теплинський проінспектував війська Північного флоту, виявивши серйозні проблеми з постачанням.

Теплинський, як повідомляється, прийняв на себе командування російськими військами на півдні України в середині квітня і, можливо, використовує своє нове призначення для звільнення чиновників Міноборони Росії, мотивуючи це тим, що вони не спроможні належним чином забезпечувати окупаційні війська.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com