В російському аеропорту зіштовхнулись літаки

14.02.2019, 19:11
11991

У московському аеропорту Внуково зіткнулися два літаки “Боїнг”.

Читайте також: Під час авіашоу в Австрії розбився літак (фото)

Як повідомляє “Інтерфакс“, повітряне судно з пасажирами після посадки зачепило крилом інший літак.

“Під час буксирування після посадки у “Внуково” “Боїнг-747” із пасажирами зачепив закінцовкою крила хвостове оперення іншого лайнера – “Боїнг-767”, – йдеться у повідомленні.

Обидва повітряні судна отримали пошкодження, але ніхто з пасажирів і членів екіпажу не постраждав.

В аеропорту додали, що лайнери належать компаніям “Росія” та Azur Air.

“Під час буксирування повітряного судна авіакомпанії “Росія” працівники хендлінгової компанії UTG не розрахували траєкторію проїзду і через це відбулося торкання крилами літака авіакомпанії Azur Air”, – уточнено в інформації.

За фактом НП створена інспекційна комісія, яка з’ясує причини події. З урахуванням підсумків даного розслідування будуть виставлені рахунки страховии компаніям.

“Під час буксирування повітряного судна Boeing 747 без пасажирів в аеропорту “Внуково” обслуговуючою компанією, яка не входить у структуру авіакомпанії “Росія”, трапилося зіткнення зі стороннім повітряним судном сторонньої авіакомпанії. У результаті пошкоджено повітряне судно авіакомпанії “Росія”. Наразі створено комісію для розслідування події. За попередніми даними, збиток повітряному судну може скласти близько 300 тисяч доларів. Рахунок виставлять страхові компанії”, – повідомив офіційний представник авіакомпанії “Росія” Сергій Стариков.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com