В Росії зганьбилися черговим фейком про луцького терориста

22.07.2020, 17:32
79166

У Росії поширюють безглузді фейки про Максима Кривоша, який 21 липня захопив у Луцьку автобус із заручниками. Причому політ фантазії у фейкогенераторів – російських ЗМІ – мабуть, вичерпався. Позаяк Кривошу приписали якості, яких панічно бояться в РФ.

Читайте також: “Не театр, а професіоналізм”: Аваков розповів, чому штурмували пустий автобус у Луцьку після того як терорист здався

За інформацією “надійного джерела” Кривош став бійцем полку “Азов” нетрадиційної орієнтації. Такий фейк пустило видання “Комерсант”, пише РБК-Україна.

Не менш смішним виглядає і джерело росЗМІ – якийсь експобратим Кривоша з дивним ім’ям – Феофан Добролюбов. Про це повідомив Telegram канал “Останній блокпост”.

“Новий день, новий фейк від рашаЗМІ. Путінське видання “Комерсант” провело власне розслідування подій у Луцьку з Москви, і встановило… що лівий терорист і антифашист Максим Кривош нібито служив в полку “Азов” і був вигнаний звідти за гомосексуалізм. Про це їм повідомив екзотичний українець на ім’я Феофан Добролюбов”, – йдеться в повідомленні.

Перебрехали самі себе: В Росії зганьбилися з фейком про терориста з Луцька

У Telegram-каналі додали, що за такі фейки слід подавати в суд, “але що з помийки РФ візьмеш”.

Нагадаємо, що Максим Кривош захопив заручників у рейсовому автобусі “Берестечко – Краснилівка” вранці 21 липня. До вечора всі заручники були звільнені, ніхто не постраждав.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com