В розвідці заявили, що бойовики розпочинають мобілізацію на Донбасі

15.04.2019, 16:34
21018

Окупаційне командування  бойовиків під виглядом командно-штабного навчання з питань ″територіальної оборони″ збирається таємно провести чергову мобілізацію на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей. Про це речник Міністерства оборони України Максим Праута повідомив на брифінгу з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

Читайте також: Проросійські бойовики попереджають українських журналістів про провокації (відео)

За оприлюдненою інформацією, протягом 15-23 квітня заплановано розгортання  ″мобілізаційними департаментами ДНР/ЛНР″ штабів територіальної оборони.

″Крім того, 15-17 квітня триватимуть навчання з цивільної оборони із залученням усіх так званих ″республіканських силових структур″. При цьому в ході зазначених заходів буде вводитись посилений адміністративно-поліцейський режим з наданням так званим ″правоохоронним органам″ додаткових повноважень щодо розшуку та затримання громадян, які уникають призову на військову службу у складі російсько-окупаційних військ″, – заявив Праута.

Він зазначив, що проведення такої мобілізації  викликає обурення серед місцевого населення, особливо, серед громадян, яких чекає призов через збільшення призовного віку до 65 років та молоді, яку замість продовження навчання й отримання професії буде призвано до незаконних угрупувань.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com