В шоу “Танці з зірками” з’явився четвертий суддя

17.10.2019, 16:10
47457

20 жовтня, в неділю,  о 21:00 на телеканалі “1+1” відбудеться дев’ятий прямий ефір “Танців з зірками”. На телеглядачів та учасників проєкту чекає великий сюрприз  − починаючи від цієї неділі в проекті з’явиться четвертий постійний суддя. Повідомляє ТСН.

Читайте також: Ганна Різатдінова у “зловісному” образі підкорила глядачів на шоу “Танці з зірками” (фото)

Ним стане видатний балетмейстер та народний артист України, 89−річний Григорій Чапкіс, який минулої неділі посів крісло запрошеного судді шоу.

“Він два сезони стежив за нашим шоу, і для нього було великою несподіванкою, коли ми зателефонували та запропонували зайняти місце судді. Для нього танці – це життя, і він справжня квінтесенція нашого проекту. Наші телеглядачі були дуже раді знову побачити Григорія Миколайовича, адже за ці роки дуже скучили за ним. Тисячі людей після ефіру активно просили залишити його як постійного суддю, а ми завжди прислуховуємося до думки глядачів. Крім того, повернення балетмейстера у проект сильно відобразиться на наших учасниках. Вони почнуть готуватися ще прискіпливіше до танцю, адже знають, що Чапкіс не допустить жодних помилок з класичної бальної хореографії”, − прокоментував повернення Григорія Чапкіса, керівник жанрового напряму “Великі розважальні шоу” “1+1″ Продакшн” Володимир Завадюк.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com