В світі зареєстрували першу смерть немовляти від СOVID−19

29.03.2020, 11:47
67906

У США вперше за час спалаху коронавірусу від COVID−19 померла новонароджена дитина. Про це розповів директор департаменту охорони здоров’я Іллінойсу доктор Нгозі Езіке, повідомляє CNN.

Читайте також: Кількість смертей від коронавірусу в Італії перевищила 10 тисяч

За його словами, летальний випадок зафіксували в Чикаго. Дитині не було ще року. Медики проводять розслідування, щоб виявити джерело потрапляння вірусу до дитини.

“Ніколи ще не було смерті, пов’язаної з COVID−19, у немовляти. В даний час проводиться повне розслідування, щоб встановити точну причину смерті”, − сказав директор департаменту охорони здоров’я.

Він додав, що слід зробити все можливе, щоб запобігти поширенню цього смертоносного вірусу.

“Якщо не для того, щоб захистити себе, то щоб захистити оточуючих”, − зазначив він.

Нагадаємо, в Україні також підтвердили випадки захворювання коронавірусом серед дітей − спочатку на Волині на коронавірус захворіла 7−річна дитина, потім коронавірусною інфекцією заразилася дитина у Вінницькій області,  згодом у Тернопільській області інфікування коронавірусом лабораторно підтверджено в 11−річної дитини та півторарічної дитини, яка  перебуває в реанімації.

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 29 березня в Україні 418 лабораторно підтверджених випадків  COVID−19, з них 9 летальних, 5 пацієнтів одужало (4 дорослих, 1 дитина). За добу було зафіксовано 109 нових випадків.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com