В Таїланді знайшли тіла без голови чоловіків і голову жінки

11.02.2019, 19:31
11491

На улюблених туристами курортах знайшли обезголовлені тіла двох чоловіків і голову жінки. Жахливі знахідки були виявлені на пляжах Mae Rampueang і PMY Beach в провінції Районг, в 40 кілометрах від курортної Паттайї. Про це повідомляє pattayapeople.

Читайте також: Знайшли без голови: у Кривому Розі собаки погризли труп жінки (Фото 18+)

Правоохоронці повідомили, що у одного з вбитих чоловіків було 3 татуювання англійською мовою на зап’ясті і рани на шиї. Смерть настала приблизно тиждень тому. Інше тіло без голови знайшли на сусідньому пляжі, в 10 кілометрах від попереднього. На вбитого чоловіка, було надіто нижню білизну. Поліція вважає, що ця людина померла як мінімум за 10 днів до того, як тіло було знайдено.

Начальник поліції району заявив, що раніше на цьому тижні біля пристані рибалки виявили голову жінки, вона була з довгим волоссям. Голова вбитої пробула у воді багато днів. Тіла були доставлені в поліцейський госпіталь для розтину. На даний час з’ясовуються всі списки зниклих без вісти, аби знайти рідних загиблих. Поліція вважає, що жахливі знахідки пов’язані між собою.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com