В центрі Харкова потрійна ДТП за участі патрульної поліції та авто екс-поліцейського (фото, відео)

28.03.2020, 11:47
67820

Ввечері, 27 березня, на проспекті Науки сталась ДТП за участі авто патрульної поліції: водій “Mitsubishi Outlander”, ймовірно, побачивши гонки на проспекті Науки, з увімкненими світловими сигналами синього кольору почав здійснювати розворот на пр. Науки, ймовірно аби припинити правопорушення, не на  увімкнену зелену стрілку, в додатковій секції. В цей момент в нього в’їхав “Lexus”,водій якого ймовірно був третім гонщиком. “Lexus” від удару вилетів у припаркований біля дороги автомобіль “Mazda”.

Читайте також: Семеро людей постраждало внаслідок ДТП на Київщині

Як інформує Police Control Ukraine , за кермом авто патрульної поліції був патрульний 3-го батальйону, а от за кермом “Lexus” був одійозний Сергій Козлюк – “бігунок”, який співпрацює зі слідчим управлінням у Харківській області.

Той самий Сергій Козлюк, який проходить у кримінальній справі обвинуваченим за кількома статтями Кримінального кодексу, якого підозрюють у нападі на журналіста Вадима Макарюка та який частенько спокійнесенько «тусується» з поліцейськими.

Він отримав тілесні ушкодження та його забрала швидка до лікарні. За нашою інформацією тверезий.

А пасажиром в авто “Lexus” був т.в.о. командира батальйону №2 управління патрульної поліції в Харківській області Кизима Анатолій Миколайович , якого з більш тяжкими травмами теж забрала швидка до лікарні. У нього перелом ключиці та інші травми.

Що робив разом з одіозним Сергієм Козлюком патрульний,командир батальйону, наразі невідомо.

На місті події працюють слідчі ДБР.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com