“В туалет пропонував ходити у відро”: заручники розповіли, як до них ставився терорист Максим Плохой (відео)

22.07.2020, 11:47
79105

Заручники, яких захопив у Луцьку Максим Кривош, наразі почуваються задовільно. Вони стверджують – терорист ставився до них добре.

Читайте також: Терориста у Луцьку затримано: людей звільнено (відео)

Про цей йдеться у сюжеті журналіста Андрія Гнатюка.

“Нам ніхто не повідомив. Ми просто здогадалися, що вона там, тому що не приїхала в село до родини”, – розповіла родичка однієї із заручниць.

Батько дівчини, яка опинилася у захопленому автобусі, каже – спочатку думав, що вона жартує. “Кажуть автобуса щось немає. Телефоную – вона скидає. Потім відповіла донька, що у заручники їх захопили. І терорист там. Я спочатку подумав, що вона жартує. Але таким голосом це сказала, що зрозумів – то не жарт. Перше повідомлення, і більше не дозволив з ними спілкуватися”, – розповів Василь Нижник.

Ще один хлопець поділився, що його батьки та брат, які були в автобусі, у нормальному стані, не постраждали. “Він (терорист, – ред.) не погрожував нікому. Сказав, якщо його вимоги виконають, то всіх відпустить”, – каже хлопець.

Одна із заручниць Наталія Боса розповіла, що терорист дійсно ставився до людей добре. “Добре до нас ставилися, нічого не скажу. В туалет він нам пропонував, відро стояло. А на вулицю не відпускав”, – поділилася Наталія Боса.

Ще одна зі звільнених жінок Руслана каже, єдине, що просив Максим Кривош – поводитися спокійно. “Лише спокійно поводитися, щоб жодних зайвих рухів. Все добре”, – стверджує Руслана.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com