В Туреччині охорона не пропустила до Зеленського журналістку з Росії

9.08.2019, 17:52
36688

Охорона не пропустила журналістку телеканалу Россия до президента України Володимира Зеленського під час його зустрічі із Вселенським патріархом Варфоломієм у Стамбулі. Про це напередодні повідомив ″Укрінформ″.

Читайте також: Зеленський заблукав на килимовій доріжці у Туреччині (відео)

Інцидент стався в той момент, коли президент України Володимир Зеленський попрощався із Вселенським патріархом і вирушив до свого автомобіля. У цей момент до нього звернулася журналістка телеканалу 1+1 з проханням про коментарі за результатами візиту. Після короткого коментаря, який зайняв близько 15 секунд, президент сів в автомобіль″, – йдеться в повідомленні.

У цей момент один з охоронців серед представлених до охорони президента України турецькою стороною, тримав за руку і блокував собою представницю телеканалу Россия, яка із самого початку візиту чекала з мікрофоном і оператором з камерою у дворі патріархії.

Коли президент і патріарх вийшли з храму, вона намагалася наблизитися, але навколо Зеленського було щільне кільце охорони і журналістів.

Охоронець не став коментувати інцидент і швидко відбув разом з кортежем. Він тримав представницю російського телеканалу, поки автомобіль президента України не виїхав з провулка.

Як пояснили виданню в прес-службі Патріархії, причиною таких дій могли стати будь-які дії журналістки, які охорона вважає некоректними відповідно до ситуації і своїх завдань із забезпечення безпеки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com