“В укр*пів залізні яйця”: Пригожин звинуватив Кремль у здаванні Херсона і заявив не “ненайкращі перспективи” на фронті (відео)

21.02.2023, 11:32
136269

У Мережі з’явилося відео, як власник приватної військової компанії “Вагнер” Євген Пригожин знову вербує зеків у російських колоніях.

Читайте також: Байден у Києві анонсував новий пакет допомоги Україні на 500 млн доларів

Коли знято відео, точно невідомо, але очевидно не так давно, адже Пригожин згадує про інцидент зі стратою звільненого з полону вагнерівця Нужина і розповідає про бої за Бахмут.

В “укр*пів” – залізні яйця, а у Кремлі “здали” Херсон”.

Один із ув’язнених запитав Пригожина, яка ситуація на фронті, зокрема які населені пункти окупанти не змогли захопити.

“Часів Яр? Укр*пський. Він і був укр*пським. Херсон? Так, Херсон вже давно Кремль здав”, – заявив Пригожин.

“Перспективи “СВО”? Не найкращі. Про**бано стільки, що виправляти дуже складно… Все, що було задумано, було задумано х**во. Вирішили що укр*пи налякаються, а укр*пи такі самі, як ми з вами. У них такі ж залізні яйця. Полоненого береш, кажеш: “Чому не здаєшся?”, а він відповідає: “А ти чого не здаєшся?”, – продовжив власник ПВК “Вагнер”.

Страта Нужина

Власник “Вагнер” запевняє, що не причетний до страти звільненого з полону зека-вагнерівця Нужина, якому на відео розбили голову кувалдою.

“Востаннє у ЗМІ вся країна обговорювала: був такий Євген Нужин. Здався, сам сказав, що хоче воювати проти росіян. Х*й знає, хто –  хтось його спіймав, голову кувалдою розбив”, – із сарказмом сказав Пригожин.

Він закликав зеків не здаватися в полон, бо нібито українські військові каструють полонених росіян. Тому “кухар Путіна” закликає своїх майбутніх підопічних у разі загрози потрапляння до полону підривати себе гранатою

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com