В Україні фіксують порушення у “день тиші”

20.07.2019, 17:16
33898

Спостерігачі Комітету виборців України виявили факти ведення агітації у “день тиші” перед парламентськими виборами. Про це повідомили у пресслужбі громадської організації “Комітет виборців України”, передає УНІАН.

Читайте також: Біля парламенту арештували чоловіка з вибухівкою

Зокрема, незважаючи законодавчу заборону, сьогодні в округах розміщено агітаційні матеріали політичних партій і кандидатів. Також впродовж останніх днів було розміщено нові білборди, які не мають вихідних даних, але при цьому виконані в стилістиці окремих кандидатів та партій.

Спостерігачі КВУ повідомили про незаконну агітацію в Закарпатській, Запорізькій, Херсонській, Кіровоградській, Донецькій, Одеській, Черкаській, Миколаївській, Чернігівській областях. Крім того, реклама кандидатів і партій активно є в інтернеті.

Як відомо, в Україні сьогодні “день тиші” перед днем голосування на дострокових парламентських виборах. Відповідно до законодавства, цього дня забороняється публікація агітаційних матеріалів у засобах масової інформації, розповсюдження виборчих листівок, розклеювання виборчих плакатів, публічні заклики голосувати за чи проти кандидатів у народні депутати і розповсюдження політичної реклами.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com