В Україні госпіталізували жінку з підозрою на смертоносний коронавірус

28.02.2020, 14:31
64869

27 лютого в аеропорту “Бориспіль” в українки, яка повернулася з Італії, зафіксували підвищену температуру.

Читайте також: У Білорусі зафіксували коронавірус

Як зазначив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, жінку помістили до медичного закладу, аби не наражати на небезпеку інших громадян, пише Уніан.

“На всіх напрямках здійснюється посилений контроль людей, які слідують в Україну, як на державному кордоні, так і на лінії розмежування і на адміністративній межі з Кримом. Посилені заходи контролю розпочалися на пункті пропуску “Тиса” 25 лютого і зараз вони поширені на весь кордон”, – нагадав він.

За словами речника Держприкордонслужби, за час посиленого контролю на кордонах температурному скринінгу було піддано близько 160 тисяч осіб, які слідували в Україну.

“Ми активно продовжуємо ці заходи спільно з МОЗ і місцевими органами влади. Наша основна задача – в першу чергу виявити тих осіб, у яких може бути підвищена температура або які мають симптоми захворювання, щоб у подальшому їх міг оглянути і встановити причини медичний персонал”, – сказав Демченко.

Читайте також: Туристи скасовують бронювання у Римі через спалах коронавірусу

За його словами, “вчора в аеропорту “Бориспіль” у громадянки України, яка прилетіла з Італії, була підвищена температура, її передали медикам і вона була направлена в один із медичних закладів Києва. Наскільки мені відомо, то не підтверджується її захворювання на коронавірус, там ГРВІ, але остаточно щодо стану здоров’я цієї громадянки можуть сказати тільки медики”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com