В Україні можуть посилити карантин до зимових свят

20.11.2020, 20:52
89652

В Україні можуть посилити карантин у переддень великих зимових релігійних свят День святого Миколая, Різдво Христове, Водохреща та інших. Про це 20 листопада заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на зустрічі з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій, передає прес-служба Кабміну.

Читайте також: У церквах знову можуть ввести обмеження на кількість людей,- Ляшко

На заході обговорили питання боротьби з поширенням COVID-19. Глава уряду закликав релігійні спільноти об’єднати зусилля в період зимових свят.

“Зараз ми наближаємося до важливих зимових релігійних свят: Різдва Христового, Хануки, Святого Миколая, Водохреща тощо. У період святкування можуть виникати великі скупчення людей. Тому нам потрібно вжити спільних заходів, щоб мінімізувати кількість захворювань”, – зазначив Шмигаль.

При цьому заступник міністра охорони здоров’я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко не виключив посилення обмежувальних заходів, зокрема, щодо відвідання церков вірянами

Він додав, що МОЗ у майбутньому готовий розглянути норму, яка працювала в Україні на початку пандемії та обмежувала кількість людей у храмах на 1 квадратний метр площі будівлі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com