В Україні на «дистанційку» вже перейшли 7,3 тисячі шкіл – Шкарлет

9.11.2021, 13:35
104735

В Україні очно працює 5,6 тисяч шкіл, на дистанційному навчанні 7,3 тис закладів середньої освіти

Як передає Укрінформ, про це в ефірі програми “Свобода слова” на телеканалі ICTV сказав міністр освіти та науки Сергій Шкарлет.

“Щодо кількості шкіл, які перебувають сьогодні на дистанційному навчання – жодна школа не закривалася. Три тижнів тому розпочались планові канікули в більшості шкіл, і цей процес триває вже впродовж трьох тижні. На сьогодні шкіл на канікулах 966 з майже 14 тисяч шкіл. Десь 7 325 шкіл — це дистанційне навчання, і 5 631 школа працює очно. Причому на сьогодні школи відкриваються. Наприклад, по Харкову вже відкрито 27 шкіл для очного навчання, і 2 700 шкіл, які перебувають в областях з червоним рівнем епіднебезпеки, теж працюють очно”, – сказав Шкарлет.

Читайте також: Україні пророкують відключення світла та перебої з опаленням через дефіцит вугілля

За його словами, чи продовжать заклади середньої освіти дистанційне навчання залежить від рішення органів місцевого самоврядування.

Міністр освіти додав, що зараз в системі освіти від дошкільної до вищої налічується 1 млн 160 тис працівників , з них 845 тисяч вакциновані хоча б однією дозою , ще 200 тисяч – повністю вакциновані. 120 тисяч працівників освіти не вакциновані. Це 10% від кількості всіх працівників освіти, в системі загальної середньої освіти невакциновано 7% працівників.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com