“В Україні – найтупіший народ”: в Івано-Франківську блогерка шокувала Мережу, втрутилася СБУ (відео)

28.11.2022, 17:01
131659

В Івано-Франківську дівчина під час прямого ефіру в ТікТоці вирішила “привернути увагу” суспільства, тому заявила про те, що “в Україні – самий тупий народ”. Пізніше за свої слова їй довелося вибачатися.

Читайте також: Ціни вищі, ніж у Москві: Андрющенко – про ситуацію в окупованому Маріуполі

Відповідні відео з’явилися в соцмережах.

Як стало відомо, дівчина в соцмережі під час прямого ефіру вирішила розповісти своїм 13 глядачам про своє ставлення до українців та державної мови.

“Я народилася в Україні, і це моя найбільша помилка. В Україні – найтупіший народ. Я не патріотка, я не за Росію, я просто за те, щоб народитися в іншій країні, тільки не тут. Тут найбідніший народ. Я з Івано-Франківська, але я ніколи не думала, що розмовлятиму російською настільки легко і прекрасно, але росіяни – не мій народ, але я б все віддала, щоб народитися не в Україні”, – сказала дівчина.

Що цікаво, на іншому відео вона вже вибачається за свої словами. І робить це саме українською мовою.

“Я хочу принести вибачення за свої дії та слова. Я так не вважаю. Я не підтримую Росію, війну і російську мову. Російською я говорила перший раз у житті. Зі мною провели бесіду працівники Івано-Франківського СБУ. Вибачте мене, будь ласка”, – покаялася користувачка соцмережі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com