В Україні наступного тижня посилять контроль над карантином

20.06.2020, 16:20
76014

В Україні наступного тижня розпочнуться посилені перевірки закладів громадського харчування та транспорту стосовно дотримання там правил карантину. Про це 20 червня повідомили у пресслужбі Офісу президента.

Читайте також: МОЗ дозволило не носити маски на пляжах, але треба дотримуватись соціальної дистанції у півтора метра

Як зазначається, станом на кінець цього тижня в Україні кількість хворих на коронавірус зросла до 44 осіб на 100 тисяч населення. Тоді як минулого тижня цей показник становив 38 осіб на 100 тисяч.

У зв’язку з цим було ухвалено рішення розпочати посилені перевірки кафе, ресторанів, а тако громадського транспорту стосовно дотримання заходів із запобігання поширенню COVID-19.

“Якщо заклади не слідкують за тим, щоб люди були в масках, щоб була дотримана дистанція, заходи безпеки, то мають нести за це відповідальність. Громадські місця мають відповідати епідеміологічним вимогам під час карантину”, – зазначив президент Володимир Зеленський.

Також міністр внутрішній справ Арсен Аваков повідомив про 2,5 тисячі здійснених перевірок громадського транспорту. За його словами, 703 порушення було задокументовано через недотримання заходів безпеки, несправність авто та проблеми з ліцензіями. У зв’язку з цим з порушників було стягнуто штрафи на загальну суму майже 2 мільйони гривень.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com