В Україні почали перевірку виборчих дільниць

2.03.2019, 09:47
14466

В Україні інспектори Державної служби з надзвичайних ситуацій почали перевіряти стан приміщень та будівель, які планують використовувати як виборчі дільниці.

Читайте також: Окружні виборчі комісії можуть витратити на вибори майже 900 мільйонів

Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

“Перевіряється стан утримання евакуаційних виходів та шляхів, стан протипожежного водопостачання, первинні засоби пожежогасіння, наявність відповідної документації (плани пожежогасіння, відомості про проведення інструктажів з особами, задіяними до виборчого процесу тощо)”, – розповіли рятувальники.

Як зазначається, перевірки вже відбулися у Кіровоградській області, у Корсунь-Шевченківському та Уманському районах Черкаської області, де інспектори ДСНС Черкащини провели зустріч з головами та членами окружних виборчих дільниць, а також у Житомирській області.

За результатами перевірок керівникам об’єктів надаються рекомендації з усунення виявлених протипожежних недоліків та визначаються контрольні терміни.

Окрім цього, для підвищення готовності підрозділів у разі виникнення надзвичайних подій та пожеж на об’єктах, які будуть задіяні під час виборів, у всій країні проводяться відповідні тактико-спеціальні навчання.

“27 лютого на Миколаївщині вогнеборці провели подібні тренування у Первомайському районному будинку культури та Очаківській ЗОШ №4. Під час навчання особовим складом пожежно-рятувальних підрозділів відпрацьовувались дії щодо гасіння пожежі, рятування постраждалих та взаємодії з адміністрацією об’єктів”, – уточнили у ДСНС.

Нагадаємо, від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська виборча кампанія. Процедура реєстрації кандидатів у президенти завершилась 3 лютого. Самі вибори призначені на 31 березня 2019 року.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com