В Україні поміняють норми будівництва лікарень

15.07.2019, 23:21
33250

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе.

Читайте також: В Україні хочуть зробити обов’язковими ліфти в п’ятиповерхових будинках

″Правила будівництва лікарень в Україні дуже потрібно міняти і таким чином підвищувати якість медичних послуг для населення. Тому зараз оновлюємо ці важливі норми для того, щоб привести їх у відповідність до сучасних європейських стандартів″, – написав Парцхаладзе.

За його словами, застарілі норми втратили актуальність, адже ″з того часу змінилися не тільки можливості, рішення та обладнання в медицині, але і взагалі принципи, як потрібно будувати й облаштовувати приміщення лікарень″.

Перш за все переглянуть норми щодо: ємності лікарняних палат; комфорту в палатах і забезпеченості їх санітарними кімнатами; спецобладнання для палат; інклюзивності медустанов; проектування службових приміщень для персоналу; облаштування публічного простору (проектування холів, рецепції, приймального відділення, кафе, аптеки, місць для дитячих візочків, зони очікування); рекуперації та вентиляції тощо.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com