В Україні три області не готові до переходу на другий етап карантину, – МОЗ

20.05.2020, 11:13
72965

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов заявив, що до переходу на другий етап карантину – Чернівецька, Волинська та Рівненська області не готові.

Читайте також: Степанов розповів про новий етап виходу з карантину: які заборони сьогодні має скасувати уряд

Як інформує Главком, про це Максим Степанов сказав під час брифінгу.

“На засіданні уряду буде представлений, той документ, який передбачає адаптивний карантин. Адаптивний карантин передбачає, що є критерії. І якщо їх проходить область, то є пом’якшення. Якщо ці критерії перевищуються – захворюваності, заповненості ліжок, кількості тестувань, то тоді область не переходить в інший етап. Ці показники будуть визначатися станом на 21 травня. Станом на 18 травня не готові до переходу на другий етап карантину в основному області, які розташовані в західних регіонах України – Чернівецька, Волинська, Рівненська та інші”, – сказав міністр.

Степанов зазначив, що рішення будуть приймати перед переходом на другий етап.

Нагадаємо, Буковина тримається в лідерах за кількістю хворих. Станом на ранок 20 травня в області підтвердили майже 2800 випадків коронавірусу.

Станом на ранок 20 травня підтверджено 19 230 випадків Covid-19, з них 5 955 одужали, 564 померли. Протягом останньої доби лабораторно підтверджено 354 випадки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com