В Україні цього тижня можуть послабити карантин

27.04.2020, 14:30
70752

Кабінет Міністрів України опрацьовує відкриття продовольчих ринків з дотриманням правил боротьби з поширенням коронавірусу. Президент Володимир Зеленський схвалив розгляд цього питання на наступному засіданні уряду.

Читайте також: МОН зобов`язав вчителів у вересні надолужити з учнями матеріал, вивчення якого припало на карантин

Питання відкриття ринків обговорювалося під час позачергового засідання у в Офісі Президента України.

Тут мовиться про можливе відкриття понад 280 критих продовольчих ринків. Вони забезпечують харчами українців і дають можливість збуту продукції малим фермерам.

“Ми розуміємо, що є певна психологічна втома. Коронавірус втомив не тільки українців. Оскільки продовольчі ринки надзвичайно важливі для виживання та харчування багатьох громадян, потрібно думати, як дати їм можливість працювати безпечно”, – наголосив Володимир Зеленський.

Тож глава держави запропонував встановити для ринків нові правила і дозволити їх відкрити. Мовляв, потрібно вчитися жити у нових умовах.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль погодився, що питання відкриття ринків розглянути вже в середу, 29 квітня. Це дозволить почати відкривати ринки вже до кінця цього тижня.

Разом з відкриттям ринків уряд пропонує встановити чіткі обмеження, які повинні не дозволити поширення коронавірусу, а також санкції за їхнє недотримання.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com