В Україні від податків звільнили автомобілі для пільговиків

28.10.2020, 19:25
87700

Кабмін прийняв постанову, згідно з якою операції з безоплатної передачі у володіння і користування транспортних засобів певним категоріям населення, які мають право на отримання автомобіля безкоштовно або на пільгових умовах, звільняються від обкладення податком на додану вартість (ПДВ) до 31 грудня 2020 року. Про це повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики.

Читайте також: У МВС хочуть спростити процес реєстрації автомобілів: деталі

Відповідну постанову “Про затвердження переліку окремих визначених законодавством України пільгових категорій населення, операції з безоплатної передачі яким у володіння і користування транспортних засобів товарної позиції 8702 та 8703 УКТ ЗЕД звільняються від оподаткування податком на додану вартість” було прийнято в ході сьогоднішнього засідання Кабінету Міністрів.

“Постанова сприятиме забезпеченню автомобілями визначених законодавством пільгових категорій населення, а також стимулюватиме суб’єктів господарювання, що мають статус платників ПДВ, до безоплатної передачі у володіння і користування автомобілів вищезазначеним пільговим категоріям населення”, – сказано в повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com