В Україні вже з наступного року з’явиться додатковий вихідний: розкрито деталі

30.08.2021, 17:39
99860

В Україні вже у 2022 році може з’явитися новий вихідний день через свято Дня української державності, яке започаткував президент Володимир Зеленський. Відзначатимуть його щорічно 28 липня.

Читайте також: Україна завоювала вже 43 медалі на Паралімпійських Іграх, турнірна таблиця

Як пише “Обозреватель“, у провладній “Слузі народу” налаштовані позитивно на голосування за президентську ініціативу.

“Я оцінюю мінімальні шанси ухвалення будь-яких законопроєктів, окрім президентського. Він спрямований на заснування, щоб був державний вихідний день на свято української державності 28 липня. У цього законопроекту будуть великі шанси пройти через зал і вже наступного року цей день буде офіційним державним святом”, – каже заступниця голови фракції монобільшості Євгенія Кравчук.

Вона також запевнила, що інші законопроекти, які забороняють довгі святкові вихідні, скоріш за все, не матимуть підтримки в парламенті.

“Насправді тут є і логічні застереження. Для внутрішнього туризму це дуже і дуже прибутково. Бо в той час, коли хтось відпочиває, сфера гостинності навпаки працює. Це готелі, ресторани, національні парки. І це теж є робочі місця. А туризм сильно постраждав через карантин, тому немає логіки скасовувати довгі вихідні”, – каже представниця “Слуги народу”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com