В Україні зареєстрували нову політичну партію “Демократична сокира”

22.05.2019, 17:31
25971

Політична партія “Демократична сокира” отримала офіційну реєстрацію. Про це повідомляється на сторінці партії у соцмережі Facebook.

Читайте також: Партія “Народний фронт” вийшла із лав “БПП” та покинула коаліцію

“День, якого ми всі чекали, настав. Сьогодні саме той день, коли ви раз і назавжди перестанете питати “Що там з реєстрацією партії?” вождів, а вони – мене, оскільки саме я і моя молода команда займалися останнім етапом реєстрації партії.

Політична партія “Демократична сокира” з ЄДРПОУ 43012606 сьогодні вранці була внесена до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, з чим я нас всіх і вітаю”, – йдеться у повідомленні.

За словами Тараса Котова, “Демсокира”, чи не єдина партія, яка заявила про подачу документів.

“Це справді важкий процес, який зайняв космічну кількість часу. Якщо ви звернете увагу, майже всі інші партії просто ставили перед фактом, що партія зареєстрована, а про те, скільки часу вони витратили на реєстрацію, – тиша (бо скоріш за все партія куплена і перейменована).

Окремий привіт хочу передати всім “новим” політичним силам, хто побоявся зібрати підписи по всій країні та провести повну процедуру реєстрації партії. Слабаки.

Нам вдалося вас не зрадити, а ще не зрадити все ті дванадцять тисяч осіб, які поставили свій підпис за реєстрацію партії, наших активістів і донаторів. Дякуємо, що вірили в нас, дякуємо за витримку”, – додали у повідомленні.

Крім того, представник політсили подякував Міністерству юстиції України за дійсно сервісну службу і нормальне ставлення, за безцінну допомогу в дрібних нюансах і за те, що встигли зареєструвати їх до початку виборчої кампанії.

“Попереду – вибори до Верховної Ради України. Після них – місцеві вибори для тих, хто переживе цю зиму. Це великий, складний і не останній бій. Дякуємо всім, хто вже з нами. А якщо ви чекали нашої реєстрації, щоб долучитися до роботи, – тоді вперед, більше нема чого чекати”, – резюмував Котов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com