В Україні затримали групу рецидивістів-наркоторговців

5.04.2019, 18:53
19644

На Миколаївщині правоохоронці затримали угруповання рецидивістів-наркоторговців, які збували метадон у декількох областях.

Читайте також: У Києві група осіб збувала наркотики через Telegram і WhatsApp

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Правоохоронці встановили, що до складу угруповання входили особи, неодноразово раніше судимі за торгівлю наркотиками. Ватажком наркоділків був громадянин сусідньої країни, який офіційно перебуває у розшуку.

За інформацією СБ України, зловмисники отримували метадон з Придністров’я, розфасовували його та реалізовували на території Миколаївської та Одеської областей через так звані закладки.

Правоохоронці затримали шістьох учасників угруповання, у тому числі ватажка під час спроби збуту чергової партії метадону. У ході санкціонованих обшуків було вилучено понад сто п’ятдесят фасованих закладок, а також майже півкілограма наркотику та значний об’єм прекурсорів для їх виготовлення.

Загалом ціна вилученого на чорному ринку становить приблизно півмільйона гривень.

У межах розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

Наразі вирішується питання про обрання фігурантам справи запобіжного заходу та оголошення їм підозр у скоєння злочину у складі організованої злочинної групи.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com