В українському уряді повідомили, чи підвищуватимуть тарифи на світло через рекордні ціни в Європі

7.07.2022, 21:01
123459

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль запевнив, що жодного підвищення тарифів на електроенергію зараз не планується і не передбачається.

Читайте також: Ударна авіація ЗСУ атакувала окупантів на 2 напрямках: знищено техніку, живу сили та склади з боєприпасами

За його словами, для стабільного функціонування ринку електроенергії та безперебійного постачання Кабмін затвердив постанову про покладання спеціальних обов’язків на учасників ринку електроенергії, які її зараз експортують в Європейський Союз. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання у четвер, 7 липня, йдеться на сайті уряду.

“Рекордні ціни на електроенергію в європейських країнах дозволяють українським генеруючим компаніям заробити значні кошти, які ми пропонуємо частково спрямувати на те, аби тарифи для українців залишалися стабільними. Жодного підвищення для людей зараз не планується і не передбачається”, — підкреслив прем’єр-міністр.

Як зауважив Денис Шмигаль, уряд робить усе, аби тарифи на комунальні послуги, зокрема, на електроенергію, залишались стабільними.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com