В Україну йде потепління до +11: синоптики дали прогноз на вихідні. Карта

12.11.2021, 09:25
104934

Найближчими днями, 13-14 листопада, в Україні очікується суха погода з нічними морозами та потеплінням до +11 вдень у деяких регіонах. Місцями можливий туман

На заході, частково півночі та сході – посилення вітру до 12 м/с. Про це йдеться в прогнозі Укргідрометцентру на вихідні.

У суботу, 13 листопада, температура вночі від 4 °С тепла до 3 °С морозу. Найхолодніше в нічні години буде на Буковині та Сумщині – 0… -3 °С, у більшості регіонів +1… +3 °С, на Волині і Рівненщині в межах +2… +4 і тільки в Криму до +6 °С.

Читайте також: До Ради можуть пройти сім партій, серед них три новачки – опитування

Вдень ясно, температура повітря переважно триматиметься на рівні +6… +8 °С, трохи холодніше буде на Київщині, Чернігівщині, Полтавщині – до +5… +7 °С, на півдні +8… +10 і в Криму +12 °С. У Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях +9… +11 °С.

У неділю, 14 листопада, нічна температура буде такою ж, як і напередодні, мороз до -3 °С очікується на Прикарпатті й Буковині. Вдень стовпчики термометрів теж триматимуться на тому самому рівні, що й 13 листопада.

І в суботу, і в неділю опадів в Україні синоптики не прогнозують. Водночас місцями у ранішні та нічні години – туман.

Вітер на вихідних переважно південно-східний, 3-8 м/с, у західних областях його швидкість сягатиме 5-10 м/с, а на Житомирщині та Вінничині – 7-12 м/с.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com