В Україну йдуть морози

9.01.2021, 17:22
92694

Уже на початку наступного тижня температура повітря по Україні “піде” в мінус і сягатиме місцями до 11 градусів морозу вночі. Місцями буде сніжна погода.

Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

“У найближчі три доби без істотних опадів, лише 11 січня на Одещині невеликий дощ з мокрим снігом, 12 січня на Закарпатті, в Карпатах, Вінницькій, Хмельницькій та Житомирській областях невеликий сніг”, – повідомили синоптики.

У південно-східній частині, західних та місцями північних областях на дорогах ожеледиця.

За даними синоптиків, температура вночі 1-7° морозу, 11-12 січня на сході та північному сході до 10° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, завтра на півдні до 5° тепла; в Карпатах вночі 6-11° морозу, вдень 2-7° морозу.

Додамо, по Україні вже з середини листопада розігралася зимова погода. Так, 15-16 листопада сніжило на півночі та сході країни, звідти негода перемістилася і до Києва. У ніч на 19 листопада в Україні були значні температурні контрасти – на заході та півдні +5°, на сході -20°. На ранок 22 листопада в Україні на Лівобережжі намело до 12 сантиметрів снігу.

Нагадаємо, першому снігу вже змогли порадіти і жителі Луцька, Львова, Рівного та Ужгорода. А вже у перший день зими сніг випав ще у низці областей.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com