В Україну йдуть заморозки

19.10.2020, 16:53
86965

Погода в Україні у вівторок, 20 жовтня, буде сухою і водночас прохолодною, аж до мінізаморозків. А все тому, що наша країна, як і більшість європейських, потрапить під вплив потужного західного антициклону.

Читайте також: Лесі Нікітюк – 33: зірка назвала найкращий подарунок (фото)

Так, цього дня практично повсюди буде без опадів, і лише в північних областях є ймовірність локальних невеликих дощів. Таким прогнозом на своїй сторінці у Facebook поділилася народна синоптикиня Наталка Діденко.

За її словами, у вівторок країну охоплять тумани, що дуже характерно саме для цієї пори року, тому водіям варто бути уважними на дорозі.

Найближчої ночі температура повітря опуститься до +1… +6 градусів, місцями можливі навіть заморозки. Вдень 20 жовтня у більшості областей стовпчики термометрів показуватимуть +8… +13, на півдні триматимуться на рівні +12… +16 градусів.

Вітер цього дня буде з північного заходу, зокрема на Київщині, Чернігівщині, Сумщині, Харківщині, Луганщині – поривчастий, некомфортний.

У Києві у вівторок суттєвих опадів не передбачається, однак вітер буде рвучким, чим посилюватиме відчуття холоду. Вночі очікується +3… +6, на околицях заморозки, а вдень усього до +10 градусів.

“Погрітися можна буде 22-23 жовтня – потеплішає до +14… +19 градусів. А поки що – не перемерзайте і дайте заробити кілька копійок жінкам, які продають у переходах плетені теплі шкарпетки і свої чудові жоржини й хризантеми”, – підсумувала свій прогноз Діденко.

Прогноз синоптикині
Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com