В Україну після різкого потепління повернуться 10-градусні морози: синоптики оновили прогноз

10.02.2022, 13:32
111134

Погода в Україні після сильного потепління в четвер-п’ятницю знову почне змінюватися. Стовпчики термометрів поповзуть вниз, і вже на День святого Валентина нас чекають морози.

За прогнозами Наталки Діденко, у четвер 10 лютого в Україні буде +5… +10 градусів. А на заході та півдні місцями навіть до +12. Трохи холодніше буде на Сході та північному сході України, +2… +5 градусів.

Вітер очікується з південного заходу, заходу, помірний, місцями пориви до сильного (крім південної частини).

Мокрий сніг та дощ вірогідні вдень – у східних областях та на Дніпропетровщині. На решті території України – без істотних опадів.

Тепло, за даними Українського гідрометцентру, буде і в п’ятницю 11 лютого. На півночі і заході вірогідний мокрий сніг і дощ.

А субота 12 лютого вже буде прохолодніше: на півночі близько нуля, на півдні +5…+9, а на решті території +2… +5 градусів. Опади можливі на заході.

13-14 лютого у країну увірветься антициклон. Вдень буде сонячно і досить тепло на півдні і заході, +3… +7, на сході 0… +2, на решті території до +5 градусів. Вночі -4… -7, а на північному сході до -10 градусів.

Дивіться нижче на картах гідрометцентру докладний прогноз на п’ять днів.

В Україну після різкого потепління повернуться 10-градусні морози: синоптики оновили прогнозВ Україну після різкого потепління повернуться 10-градусні морози: синоптики оновили прогнозВ Україну після різкого потепління повернуться 10-градусні морози: синоптики оновили прогнозВ Україну після різкого потепління повернуться 10-градусні морози: синоптики оновили прогнозВ Україну після різкого потепління повернуться 10-градусні морози: синоптики оновили прогноз

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com