В Україну посеред грудня прийде справжня весна: якими будуть вихідні, прогноз синоптика

11.12.2021, 08:00
106950

Стало відомо про те, якою буде погода в Україні на цих вихідних

За словами синоптика на вулиці запахне навесні, незважаючи на те, що зима тільки почалася.

Про це стало відомо завдяки синоптику Наталці Діденко, яка регулярно радує українців прогнозом погоди на найближчий час.

Завершення тижня в Україні нагадає про весну, яка настане ще не зовсім скоро. З 10 по 12 грудня в південній частині країни стовпчики термометрів піднімуться до 15 градусів тепла, а в Криму і зовсім, ще тепліше.

При цьому, радіти сильно не варто, так як такі високі температури в холодну пору року дезорієнтує тварин і рослини, що в майбутньому може сильно вплинути на їх життєдіяльність.

Читайте також: До яких країн Європи пускають туристів з України: оновлена інформація

Наприкінці тижня в більшості областей вітер дійде до штормових значень, і Україна опиниться між активною циклонічною депресією з декількома центрами низького атмосферного тиску на Заході і півдні і потужним антициклоном на північному сході.

Під час штормового вітру не рекомендується ходити під будинками, і не залишати на балконі легких речей. Водіям потрібно акуратно вибирати місце для парковці, і уважно стежити за ситуацією на дорозі.

Найхолоднішою частиною країни стане Захід. Там можуть бути невеликі мінуси температурні, а також ожеледь.

Денна температура повітря в більшості областей країни залишиться в межах + 4 + 9 градусів тепла, але вітер буде порушувати ідилію.

Похолодання прийде вже з понеділка, 13 Грудня, тому на вихідних найкраще не сидіти вдома, а влаштувати невелику прогулянку, так як найближчим часом потеплінь не передбачається.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com