В Україну повертаються снігопади: синоптики дали невтішний прогноз

11.03.2019, 19:12
15842

На заході та півночі України у вівторок, 12 березня, прогнозують опади у вигляді невеликого мокрого снігу. На півдні та південному сході — мокрий сніг і дощ.

Читайте також: Від буревію в Україні вже загинуло 2 людини

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Крім цього, місцями значні опади прогнозують на Приазов’ї. В інших регіонах України завтра буде сухо.

Вночі стовпчики термометрів покажуть температуру повітря від +2 градусів до –4. Вдень повітря прогріється до 2… 7 вище нуля. Найтепліше буде на Закарпатті – там стовпчики термометрів зупиняться на позначці +10.

Вітер найближчої доби не вщухатиме. Синоптики прогнозують північно-західний і північний вітри швидкістю 5… 10 м/с. У південно-східному регіоні місцями пориви 15… 20 м/с.

А вже у наступні дві доби на більшій частині території України буде сухо. Лише на сході, Приазов’ї та Криму, 13 березня невеликий дощ і мокрий сніг. Аналогічно буде наступного дня, 14 березня, і на заході країни.

Температура повітря 13 та 14 березня становитиме 1…6 морозу вночі, та 4… 9 вище нуля вдень. У південних регіонах, у четвер і на заході країни вночі близько нуля градусів, удень – 6… 11 тепла.

У Київській області завтра вночі істотних опадів не передбачається. Однак вдень синоптики прогнозують невеликі опади у вигляді снігу з дощем. Вітер буде північно-західний, помірний. Вночі стовпчики термометрів покажуть 1… 4 нижче нуля, вдень – 4… 6 градусів тепла.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com