В “Укрпошті” пригрозили припинити доставку пенсій у 2019 році

20.09.2018, 16:04
4307

“Укрпошта” припинить доставляти пенсії з 1 січня 2019 року, якщо Пенсійний фонд та Міністерство соціальної політики не підвищать тариф за доставку.

Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смелянський під час інтерв’ю виданню Інтерфакс.

За словами Смелянського, Пенсійний фонд дуже негативно відгукується про необхідність підвищення вартості доставки пенсії. Пропозицію регулятора підняти тариф в Міністерстві соціальної політики та Пенсійному фонді відхилили наприкінці 2017 року.

“Я б хотів тут бути максимально конкретним і відвертим: не буде ухвалений новий тариф на доставку пенсій до 1 листопада 2018 року, з 1 січня 2019 року доставка пенсій “Укрпоштою” буде припинена. А значить, понад 4,5 млн людей вже з січня 2019 року можуть не одержати свою пенсію, оскільки Пенсійний фонд відмовляється оплатити хоча б собівартість її доставки”, – сказав генеральний директор “Укрпошти”.

Також він додав, що протягом року намагався обґрунтувати підвищення тарифу та розповідав про збитки в розмірі 1 мільярда гривень, які зазнала компанія, через цю послугу.

“На сьогоднішній день зарплата листоноші виросла фактично в три рази, пенсіонерів в селах стало менше, тепер ми втрачаємо по 19 грн на кожному пенсіонерові. 19 грн множимо на 4,5 млн пенсіонерів на 12 місяців. Разом ми отримуємо 1 млрд грн збитку”, – підсумував Смелянський.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com