В Ужгороді помер чоловік, який підпалив себе біля прокуратури

7.06.2019, 18:54
28249

У лікарні Ужгорода помер чоловік, який напередодні здійснив самопідпал біля будівлі прокуратури Закарпатської області та Господарського суду. Про це повідомляє ″Закарпаття онлайн″.

Читайте також: В Ужгороді поліцейський врізався у бетонну стіну на службовій машині

″Сам постраждалий 51-річний ужгородець помер сьогодні близько 9:00 ранку в обласній лікарні″, – йдеться в повідомленні і наголошується, що він отримав опіки 90% тіла.

У прес-службі прокуратури Закарпатської області повідомляли, що потерпілий – житель Ужгорода, на вулиці облив себе речовиною з пляшки і власноруч підпалив. Після цього намагався загасити полум’я і побіг до річки Уж. Згодом чоловіка з опіками доставили в обласну лікарню.

Зазначається, що ймовірна причина цього вчинку чоловіка може бути пов’язана зі справою, яка розглядалася в Ужгородському міськрайонному суді з його участю і співробітників правоохоронних органів.

За фактом події зареєстровано кримінальне провадження за статтею про доведення до самогубства (ч.1 ст.120 КК України). Зараз вирішується питання про визначення підслідності в даному кримінальному провадженні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com