В Японії мер зубами перегриз золоту медаль олімпійської чемпіонки

13.08.2021, 10:50
98550

Варто відзначити, що це далеко не перший дивний курйоз, який стався безпосередньо з мером, коли він спілкувався з переможницею Олімпіади цього року.

Трапилася ця подія в місті Нагоя. Такаші Кавамура за той час, що він говорив з Міу Гото, яка стала володаркою золотої медалі, три рази потрапив в неприємну ситуацію.

Спочатку він взяв в зуби золоту медаль, але прикусив її дуже сильно і таким чином пошкодив виріб. Тепер спортсменка чекатиме, коли їй виготовлять нову нагороду без будь-яких слідів. Потім в мерію надійшло понад 7000 скарг на те, що під час бесіди мер зняв маску. Цим самим він порушив обмеження карантинного характеру, які введені в місті.

Дуже багато критики в сторону мера Кавамура посипалося за те, що він поцікавився у спортсменки, чи має вона право мати романтичні стосунки. Даний факт був зафіксований відразу декількома спортсменами. Після того, як стався цей вельми неприємний інцидент, організатори Олімпіади виклали в Твіттері жартівливий пост про те, що таким чином мер хотів підтвердити, що медалі в Токіо є не можна.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com