В Запоріжжі на 10-річну дитину впала 200-кілограмова статуя (відео 18+)

9.03.2020, 16:44
65935

У парку “Дубовий Гай” у Запоріжжі на 10-річну дівчинку впала важка дерев’яна статуя. Інцидент трапився вдень 8 березня. Дитина отримала низку травм, від яких померла у реанімації місцевої лікарні 9 березня, повідомляє канал 24.

Читайте також: В Італії трагічно померла українка

Про інцидент інформують місцеві ЗМІ та активісти із Запоріжжя у фейсбук.

Дівчинка на яку вчора, в “Дубовому Гаю” впала дерев’яна статуя, недавно померла… Чекаємо покарання винних,– мовиться у його дописі.

Як пишуть у соцмережах, 200-кілограмова дерев’яна статуся, що впала на дитину, не була закріплена. Дівчинку до лікарні забрали у непритомному стані, у неї були переломи кінцівок і травма голови.

На ютюб-каналі “Запоріжжя-NOW” оприлюднили відеоролик перших хвилин після трагедії. На кадрах видно, як непритомна дитина лежить на землі, згодом її забирають медики.

У соцмережах пишуть, що на дитину впала статуя ведмедя. Схожих статуй у “Дубовому Гаю” є з десяток, там часто гуляють діти. Парк розташований майже в центрі Запоріжжя.

Раніше статуя вже падала та ледь не привадила під собою 6-річного хлопчика.

Проводиться службове розслідування. Є відео, на якому видно, як це сталося. Дитина була без нагляду батьків, вони прибігли пізніше, після нещасного випадку. Як з’ясувалося пізніше, вони святкували в одному з кафе. До того ж поруч були попереджувальні написи про те, що залазити на фігури не можна,
– розповів директор парку Олег Комаренко в коментарі “Актуально”.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Трагедия в Дубовке! Незакрепленная 200 килограмовая статуя упала на 10 летнюю девочку. Ребенок в реанимации! Как вы думаете, удастся ли директору парка Комаренко в очередной раз уйти от ответственности и навешать лапши на уши мэру Владимиру Буряку, как это было с вырубленными в парке деревьями и дорогой? Полное видео в телеграм. Ссылка в описании профиля. #запорожье #запоріжжя

Допис, поширений Запорожье (@its_zp)

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

UPD: Ребенок умер… Как оказалась деревянная скульптура в Дубовой роще падала неоднократно и после этого ее никто не распорядился убрать или закрепить! Как сообщают запорожцы в соцсетях, месяц назад эта же скульптура едва не придавила 6 летнего ребенка. А в эту пятницу она снова лежала на земле, и перед выходными ее просто подняли не закрепив что и стало причиной трагедии. Спустя сутки от городской власти нет никакой реакции. Молчит Владимир Буряк, молчит сайт Дубовой рощи. Что об этом думают запорожцы, на фото. #запорожье #запоріжжя

Допис, поширений Запорожье (@its_zp)

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com