В Житомирі до офісу кандидата в депутати кинули димову шашку

19.07.2019, 20:12
33809

19 липня невідомі особи в балаклавах зайшли до офісу кандидата в народні депутати від одномандатного виборчого округу №62 Ігора Гундича та кинули туди димову шашку. Як повідомляє ″Опора″, про це на своїй сторінці в мережі Facebook написав  сам Ігор Гундич, якого 24 червня звільнили з посади голови Житомирської облдержадміністрації.

Читайте також: Мосійчук знявся з виборів та заявив, що був технічним кандидатом від “ЄС”

Офіс кандидата розташований на центральній вулиці міста – Київській. Представниця пресслужби кандидата розповіла, що ніхто з працівників офісу та відвідувачів не постраждав.

За словами представниці пресслужби кандидата, четверо хлопців зайшли до офісу. Вони були в балаклавах та капюшонах, кинули декілька димових шашок і втекли. Працівники встигли сфотографувати їх зі спини, як вони втікали. На щастя, ніхто не постраждав. Налякали людей і відвідувачів.  Працівники офісу одразу викинули ці предмети на вулицю. Вкотре також розмалювали банер», – розповіла представниця пресслужби кандидата.

Попередня кваліфікація події – ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Також по місту спостерігачі ″Опори″ зафіксували пошкодженні агітаційні білборди кандидата в народні депутати Ігоря Гундича. На плакаті невідомі фарбою написали ″Вор″.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com