В Житомирі горить готель

8.06.2018, 12:55
3029

7 червня о 18:40 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в кімнаті одного з готелів обласного центру. Охоронник побачив задимлення з вікна кімнати, сповістив про це адміністратора і поки остання викликала вогнеборців, намагався ліквідувати загоряння за допомогою вогнегасника. Жінки, яка проживала в номері, на момент загоряння не було.

По прибуттю чергового караулу рятувальників у кімнаті спостерігалось незначне задимлення. Осередок займання знаходився у місці розташування розетки, куди, ймовірно, був увімкнений кип’ятильник.

Силами бійців ДСНС о 20:40 пожежу локалізовано, а о 20:45 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити 6 кв. м. оздоблення стіни, 15 кв. м. оздоблення стелі та ліжко. За межі кімнати рятувальники не допустили розповсюдження полум’я.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил технічної експлуатації електропобутових приладів. Остаточна причина наразі встановлюється фахівцями.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 14 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com