В зоні ООС, під час навчань, загинули двоє українських військових

14.05.2020, 15:31
72360

На Донбасі, в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил загинули двоє українських військовослужбовців.  Про це повідмоляє на своїй сторінці у фейсбуці штаб ООС.

Читайте також: На Донбасі поранено шістьох військових, – ООС

Зазначається, що військові загинули 13 травня під час планових занять.

“На місці події працюють представники військової служби правопорядку та правоохоронних органів, обставини з’ясовуються. Командування об’єднаних сил висловлює глибокі співчуття рідним та близьким загиблих воїнів”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, минулої доби збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В бойових діях загинув один військовий. Ім’я загиблого воїна оприлюднив мер Львова Андрій Садовий.

“У зоні проведення Операції об’єднаних сил загинув військовий – заступник командира, майор Супріган Андрій Валерійович, 1990 року народження. Служив у окремому загоні спецпризначень. Лицар Ордену Богдана Хмельницького ll та lll ступеня. Від початку російської агресії брав участь в бойових діях. Випускник Ліцею імені Героїв Крут і Академії Сухопутних військ”, – написав Садовий у фейсбуці.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com