Святослав Вакарчук складає повноваження народного депутата

11.06.2020, 13:12
75146

Лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук удруге йде з парламенту.

Читайте також: Зеленський вважає, що Аваков повинен піти з посади міністра внутрішніх справ

Як інформує УНІАН, про це повідомляє LB.ua з посиланнями на джерела в партії.

Про свій черговий відхід від депутатської діяльності Вакарчук оголосить сьогодні, 11 червня, на брифінгу в Маріїнському парку.

Рішення було спричинено кількома фактами. Зокрема, Вакарчук відмовився підписувати подання про негайне звільнення з МВС Арсена Авакова, що не сподобалось його однопартійцям. Проте самі депутати називали це “робочими дискусіями”. Вакарчук тоді перебував у Львові з матір’ю.

Свою ж присутність у складі партії “Голос” Вакарчук зберігає. За словами співрозмовників, депутат і музикант повністю відсторонився від участі у парламентському і партійному житті після обрання главою “Голосу” Кіри Рудик.

“Він всіляко наголошував, що є звичайним членом команди і це – новація. Але, як ми бачимо, такий підхід має і негативні наслідки”, – розповіли журналістам.

Крім того, у партії також пов’язують рішення Вакарчука з наближенням місцевих виборів: “частина наших вважає, що “Голосу” потрібне жорсткіше позиціонування і позиції Слави цьому заважають”.

Раніше, Святослав Вакарчук уже покидав парламент через рік після свого обрання депутатом партії “Нашої України – Народної самооборони” у 2007 році.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com