Валерій Харчишин показав фото залишків свого будинку під Гостомелем, який розбили окупанти

3.04.2022, 07:31
116461

Відомий український співак, фронтмен гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин показав фото залишків свого будинку під Гостомелем.

Читайте також: На Харківщині жителі “пригостили” окупантів отруєними пиріжками: двоє загинули відразу, решта – в реанімації

Будівля музиканта нещодавно згоріла вщент внаслідок ворожих обстрілів. Відповідну світлину артист розмістив на своїй сторінці в Instagram.

“Так, це будинок, в якому жили мої діти. Старший нині на фронті”, – поділився знаменитість.

Виконавець зазначив, що це фото він опублікував вперше і зробив це задля того, аби привернути увагу до потреб одного з новоутворених підрозділів ЗСУ. За його словами, в складі підрозділу зараз захищає Україну його брат.

“Держава забезпечила зброєю та одягом. Дещо я купив. Дещо ми знайшли безкоштовно. Решту знайшли у Польщі, але це слід придбати. Загальна вартість ~ €27 000”, – розповів Валерій та опублікував список від командира підрозділу.

“За кілька днів хлопці їдуть “на роботу”. Буду вдячний за ваш внесок на захист наших родин та домівок. Нашої Неньки. Прозвітую за кожну гривню та поверну квитками на майбутній концерт “ДР” після нашої перемоги над ордою”, – додав зірка та розмістив реквізити.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com