Вантажівка на смерть переїхала водія, поки той міняв колесо на Одещині

1.08.2019, 18:31
35449

В Одеській області водія вантажівки смертельно травмувала інша фура, коли він міняв пошкоджене колесо на своєму автомобілі.

Читайте також: Смертельна аварія у Києві, загинув один чоловік (відео)

Як повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, ДТП сталася сьогодні о 3:30 на трасі Одеса-Київ – біля села Старі Маяки Ширяївського району.

Попередньо встановлено, що аварія сталася в момент, коли водій вантажівки зупинився на крайній правій смузі автотраси через пошкоджене колесо. Не включивши світловий аварійний сигнал і не виставивши аварійний знак, 56-річний чоловік почав міняти колесо.

Читайте також: Аварія на Херсонщині за участі маршрутки: постраждало 5 осіб

Наголошується, що у цей час його збила вантажівка, яка проїжджала повз. Постраждалий загинув на місці, іншого водія – госпіталізовано. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Через аварію на трасі в сторону Одеси утворився масштабний транспортний затор. За словами очевидців, у момент ДТП одна з вантажівок стояла на узбіччі, інша – на великій швидкості врізалася в його задню частину.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com