“Ваші гроші – це не благодійність”: Зеленський звернув увагу США на нову небезпеку

22.12.2022, 16:30
132946

Президент Володимир Зеленський закликав Сполучені Штати продовжувати підтримувати Україну у боротьбі за свою незалежність і свободу.

Читайте також: “Краще сьогодні, ніж завтра”: що говорив Путін у виступі перед своїми воєначальниками

Про це глава держави сказав під час свого виступу у Конгресі.

“Ваші гроші – це не благодійність. Це інвестиція в глобальну безпеку і демократію, до якої ми ставимося найвідповідальніше”, – вважає Зеленський.

За його словами хоча допомога йде на користь Україні, вона також в інтересах США та інших західних союзників. Зокрема, Зеленський звернув увагу, що Росія знайшла собі нового небезпечного союзика – Іран.

“Іранські смертоносні безпілотники, відправлені в Росію сотнями і сотнями, стали загрозою для нашої критичної інфраструктури. Так один терорист знайшов іншого. Це лише питання часу, коли вони атакуватимуть інших ваших союзників, якщо ми не зупинимо їх зараз. Ми повинні це зробити”, – сказав він.

Президент наголосив, що підтримка США має вирішальне значення для України. Зеленський запевнив, що не просить американців воювати на українській землі. За його словами, українські солдати справляться з керування американською технікою.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com