Ватажок “ДНР” Пушилін кинув терориста з команди Захарченка у підвал

1.03.2019, 16:12
14381

Днями ватажок терористів та маріонетка Путіна Денис Пушилін продовжив кадрові чистки верхівки недореспубліки від людей, які працювали ще при Захарченко.

Читайте також: Пушилін “офіційно” очолив терористичну ДНР

При цьому посягнув він “на святе” – колишнього керівника ригів у Донецькій облраді Миколу Загоруйко, який з 2014 року входив у місцевий осередок терористів у якості представника Ріната Ахметова.

Саме Загоруйко, як стверджують наші правоохоронці, вирішував проблеми збереження майна короля Донбасу у “ДНР” аж поки росіяни не вирішили викинути одного зі спонсорів “русской весны” та не почали захоплювати його власність.

Тоді Загоруйко займав різні досить дрібні “посади”, але, оскільки він мав вплив на багатьох ригів-зрадників. Взагалі він став особою не дуже важливою, при “владі” його залишили.

Фактично терорист керував колишніми регіоналами та займався веденням господарства. Але ж саме Загоруйко був причетний до зняття колишнього директора парку Ігора Мартинова з “посади” “народного мера”. Останнього тоді трошки потримали на підвалі, отримали за нього чимало грошей, та відпустили за непотребністю. Але, як виявилося, колаборант образу запам’ятав.

Починаючи з першого дня, коли Мартинова призначили “віце-прем’єром”, він зливав Пушиліну потенційних заколотників та “корупціонерів” у Донецьку. Звісно, у списку колишнього “мера” на помсту був і його запеклий ворог Загоруйко, який після всіх кадрових перестанов став підлеглим колишнього “мера”. Схема була проста: “віце-прем’єр” запропонував Загоруйкові трошки попиляти бюджет, не поділившись при цьому із Пушиліним, а коли отримав згоду – пішов до ватажка терористів.

Оскільки ДВП, по-перше, хоче створити підконтрольну тільки собі вертикаль влади, щоб стати незамінним для кураторів. А, по-друге, до паніки боїться замахів (перед кожним його походом до туалету четверо охоронців повністю перевіряють все, включаючи бачок унітазу та самого “білого друга”), інформація про те, що приспішники можуть прокидати на гроші і його, і росіян, була прийнята до розробки.

Через накиди Мартинова бойовики з “МДБ” й “заарештували” Загоруйка. Просто під’їхали на бусіку, коли той виходив з автівки біля свого дому,вдягли пакет на голову, закинули у багажник та відвезли у невідому напрямку.

Скоріш за все, спочатку його катували у будівлі захопленої СБУ, а потім – передали до “МВС”. Тепер кажуть, що “спіймали” розкрадача бюджету. Без подробиць.

Але Пушилін нагородив й стукача-провокатора Мартинова. В такий спосіб, як і Загоруйка. Мовляв, зрадникові не довіряє.

То ж, “республіка” залишилася без “віце-прем’єра” та людини, яка займалася плануванням роботи всього “кабміну”. Отакий кадровий голод.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com