Вбив каменем повію: в Чехії українця посадили на 17,5 років

16.08.2019, 16:49
37631

У місті Усті-над-Лабем в Чехії суд засудив 29-річного українця за вбивство секс-працівниці. Про це повідомляє видання ″Novinky″ в п’ятницю, 16 серпня.

Читайте також: Автобус з українськими заробітчанами потрапив у жахливу аварію в Чехії, є загиблі (фото)

Тіло жінки було знайдено на вулиці міста Тепліце в грудні минулого року. Напад на секс-робітницю зафіксували камери спостереження.

Громадянин України Андрій Мацола, який перебував в Чехії тільки 14 днів, спочатку підійшов до однієї жінки, проте не домовився з нею. З іншою жінкою він начебто досяг угоди на секс за 300 чеських крон, проте пізніше, за його словами, вона стала вимагати більше грошей.

У результаті він кинувся на неї з кулаками, а потім ударив каменем по голові. Від отриманих травм жінка померла на місці.

На суді Мацола визнав, що скоїв убивство, проте заперечував зґвалтування, в чому його звинувачувала прокуратура. Прокурори вимагали для українця максимального покарання.

Суд вирішив, що доказів зґвалтування немає, і засудив до 17,5 років позбавлення волі за вбивство та хуліганство. Також йому заборонено в’їзд до Чехії на 10 років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com